Отлично представяне на TATTOOMED на Bulgaria Tattoo Expo V


Bulgaria Tattoo Expo

За поредна година TATTOOMED® участва на най – голямото изложение за татуировки и алтернативна култура Bulgaria Tattoo Expo V.

Събитието се проведе в сградата на НДК и събра на едно място много почитатели на татуировките, както от България, така и от чужбина. В изложението участваха повече от 110 татуисти, художници, артисти и търговци от България, Македония, Гърция, Кипър, Турция, Италия, Франция, Испания, Португалия, Корея, Германия, Украйна, Финландия, Швейцария, Ирландия, Норвегия, Великобритания и САЩ.

Богатата програма на изложението включваше най-различни конкурси за татуировки и атрактивни шоу програми като Body Suspension, Sekibaku Shibari Dojo, a за супер готиното настроение се погрижиха момчетата от рок бандата  D2

TATTOOMED® се представи с пълната си гама козметични продукти, специално създадени за татуировки и за перманентен грим.

Интересът беше изключително голям и потокът от жадни за информация гости на изложението не спираше, защото високото качество на продуктите е познато сред татуисти, художници и крайни потребители. Тази година хит сред татуистите беше нашият най-нов продукт, който няма аналог на пазара. TATTOOMED® Protection Patch Black е иновация в грижата за новата татуировка и е първото слънцезащитно фолиo, специално разработено да предпазва новата татуировка от вредното влияние на UV лъчите. Любопитството към продукта беше обяснимо, тъй като това означава, че да си направиш татус през лятото вече е ВЪЗМОЖНА МИСИЯ!

Bulgaria Tattoo Expo V - Криси Петрова

На щанда, на TATTOOMED® гостуваше татуиста Криси Петрова, която татуираше модели на татуировки, които по – късно взеха участие в различни категории, в конкурсната програма. По време на работата си Криси Петрова, сподели колко е важна хигиената, по време на изработването на татуса и грижата за него след това, като демонстрира нагледно как се използват специализираните продукти за нови татуировки TATTOOMED® after tattoo, TATTOOMED® cleansing gel и TATTOOMED® protection film, което е специализиранo, прозрачнo фолио за татуировки, познато на нашите клиенти още като “ Second skin “.

И през двата дни на изложението, татуистите и техните модели имаха възможност, по всяко време да използват и да тестват нашите продукти, както и да договорят своите бъдещи партньорски взаимоотношения.

Търговският представител на TATTOOMED®, Златина Янева участва активно в конкурсната програма и спечели нашата наградата за най-чаровен и усмихнат представител. А гостите ни от чужбина останаха с отлични впечатления от нейното високо професионално отношение.

Всеки посетител на щанда, на TATTOOMED® беше посрещнат с усмивка, с индивидуално вископрофесионално отношение и бе изпратен от нашия лъчезарен екип, отново с усмивка и с прекрасни фирмени подаръци, за спомен от изложението.

Благодарим на всички свои клиенти, партньори и колеги за доверието и цялостната ни съвместна работа на петото Bulgaria Tattoo Expo. За нас беше страхотно изживяване да се срещнем с толкова талантливи и уникални татуисти и с нетърпение очакваме бъдещите ни срещи!