TattooMed®LASER AFTERCARE L1 AKUT крем – гел 75 ml


Споделете в

LASER AFTERCARE L1 AKUT крем – гел 75 ml


 

ПЪРВА ПОМОЩ ПРИ ТРЕТИРАНА С ЛАЗЕР КОЖА.

ПОДПОМАГА ЗАЗДРАВЯВАНЕТО В ПЪРВИТЕ ДНИ СЛЕД ЛАЗЕРНАТА ПРОЦЕДУРА
ОХЛАЖДА И ОВЛАЖНЯВА
С ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНИ И АНТИМИКРОБНИ СВОЙСТВА

Оптимална първа помощ след процедура с лазер. Подходящ за употреба при лазерно премахване на татуировки, лазерно заличаване на постоперативни белези, лазерно заличаване на белези от акне, шарка и рани, премахване на бенки, премахване на брадавици, мазоли, кокоши трън, коригиране на несъвършенства по кожата, премахване на хиперпигментация и „старчески петна“, лазерна епилация, процедури по лазерно подмладяване, премахване на капиляри или терапия на розацея, премахване на папиломи, кондиломи, заличаване на стрии и редица други.
TattooMed®LASER AFTERCARE L1 AKUT е първата стъпка в специалната грижа за кожа, третирана с лазер. Той охлажда и овлажнява кожата, предпазва от възпаления и инфекции и позволява последващите процедури да бъдат направени по-скоро. Висококачествените растителни съставки в TattooMed® LASER AFTERCARE L1 AKUT, като Zanthoxylum Bunganum (японски пипер), алое вера, пантенол и витаин Е защитават от възпаления и инфекции. Лек крем – гел със специална формула и бързо действие, нелепкава текстура, прониква дълбоко в разранената кожа , охлажда, облекчава болката, намалява сърбежа, без да забавя заздравителния процес, стимулира собстените за кожата процеси по самовъзстановяване.
Външно, нанася се върху кожата. Може да се използва веднага след лазерната интервенция върху кожата. След приключване на лазерната обработка се нанася на тънък слой  върху обработения и раздразнен участък от кожата и се оставя да попие. Ако е необходимо нанасянето може да се повтори след два часа. Нанасянията на трябва да надвишавата 6 пъти за 24 часа. Продуктът е подходящ за употреба до втората седмица след лазерната интервенция или до затихване на раздразненията. В първите два дни след лазерната процедура се препоръчва често охлаждане и хидратиране на кожата.TattooMed® LASER AFTERCARE L1 AKUT трябва да се използва, докато отоците и зачервяванията изцяло изчезнат и кожата се усеща отново гладка.  За да се подпомогне фазата на регенириране на кожата до следващата лазерна процедура, която би трябвало да е планирана за след 4-8 седмици е препоръчително грижата за обработената с лазер кожа да продължи с TattooMed® LASER AFTERCARE L2 SKIN REPAIR & TattooMed® LASER AFTERCARE L3 PROTECT при излагане на слънце..
Да се пази от деца! Да се избягва контакт с очите! Да не се поглъща през устата!
Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Isostearyl Alcohol, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Oleyl Alcohol, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Butylene Glycol Cocoate, Ethylcellulose, Zinc PCA, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Polyacrylate Crosspolymer-6, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Decylene Glycol, Sodium Hydroxide.

  Охлажда кожата

  Овлажнява

  Успокоява кожата

  Намалява отоците

  Намалява сърбежа

  ZANTHOXYLUM BUNGANUM (ЯПОНСКИ ПИПЕР)

  ЕКСТРАКТ ОТ АЛОЕ ВЕРА

  ПАНТЕНОЛ

  ВИТАМИН Е

  Не крие опасност за замърсяване на дрехите

  Дерматологично потвърдено действие

  Гело-образна мека текстура

Други TattooMed® продукти и комплекти