TattooMed ProSeries

TattooMed ProSeries осигурява оптимална грижа и предпазва кожата от образуване на рани в първите часове веднага след татуиране. В допълнение към гъвкавата си и дишаща повърхност, тънкото и прозразно фолио гарантира по-бързо заздравяване на татуировката и запазване на нейните цветове.

TattooMed Protection Series 2.0

AVAILABLE ONLY IN TATTOO STUDIOS!!!

Новото поколение грижи за татуировки. Съвременното заздравяване на рани се развива значително през последните години и днес предлага нови възможности за оптимална грижа за рани.

Tattoomed® Tattoo Finish / Тату Финиш / Почистваща медицинска пяна


Допринася за безболезнено почистване и регенерация на кожата веднага след приключване на татуирането и през първите 1-2 дни на новата татуировка

 • Безболезнено почистване
 • Хидратиране  и омекотяване на крустите
 • Предпазване от инфекция и ускоряване на заздравяването
 • Охлаждане, намаляване на болката и кървенето
 • Ограничаване лимфата и изтичането на пигмента (цвета)

и това БЕЗ АЛКОХОЛ!

Слънцезащитен крем за татуси

TattooMed Tattoo Finish  е първия киселинен разтвор  (Ph 5.00) за почистване, предпазване от зараза, хидратиране и ускоряване на оздравяването, на рани, БЕЗ АЛКОХОЛ. Действащата формула от повърхностния  антимикробен агент polyhexamethylene biguanide (PHMB) в комплекс с добавени минерали (желязо, сребро и цинк) води до ефективно почистване на прясно направената татуировка (рана, разранена чрез убождането кожа) има противовъзпалително действие, стяга порите и намалява кървенето и лимфата.

TatooMed® protection film – фолио ролка 15 см/5 м


 • Медицински тестван продукт
 • Ускорява заздравяването на кожата
 • Предпазва от външни наранявания татуирания участък
 • Адаптира се към всички части на тялото
 • Водоустойчив
 • Прозрачн0, почти невидимo
 • Предпазва от образуване на белези
 • Хидратира кожата
 • Алтернатива на обикновеното домакински фолио
Слънцезащитен крем за татуси

TattooMed protection film е специализиранo, прозрачнo фолио за татуировки, подпомага по-бързото възстановяване на кожата веднага след татуиране и запазва татуса от външни наранявания в първите часове след татуиране. Second skin технологията позволява кожата да диша и така да се регенерира по-бързо, прилепва като втора кожа върху татуирания участък, като не ограничава движенията на ръцете или краката и Ви позволява да покажете на всички новия си татус, веднага щом излезете от студиото.

TattooMed® tattoo protection patch 2.0 – защитни прозрачни стерилни лепенки 10/20 см


Защита на татуировката през първите дни

TattooMed® Protection Serie 2.0 са специализирани прозрачни, стерилни лепенки за татуировки, подпомагащи възстановяването на кожата веднага след татуиране. Индивидуално опаковани. Не ограничават дишането на кожата и движенията, Second skin technology. Защитават прясната татуировка в първите часове, Colors friendly. Предпазват от инфекции. При по-големи татуировките, лепенките могат да се застъпват, с цел обхващане на цялата татуировка, като в този случай следващата лепенка се залепва на 1см върху предишната.

TatooMed® protection UV Film Milky – фолио ролка 20 см/2 м


ИНОВАЦИЯ В ГРИЖАТА ЗА НОВАТА ТАТУИРОВКА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЕКИДНЕВНА УПОТРЕБА

Първото патентовано защитно фолио, 98 % UV защита за новата татуировка в дните на грижа 1-2. Прясно татуираната кожа няма естествена защита, което позволява на слънцето да прониква безпрепятствено в дермата. С НОВОТО защитно фолио MILKY не само предпазвате раната от замърсявания, изсушаване и микроби след татуиране, но осигурявате надеждна защита срещу UV и вредни лъчения.

TatooMed® protection UV patch milky – 20/10 см


ИНОВАЦИЯ В ГРИЖАТА ЗА НОВАТА ТАТУИРОВКА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЕКИДНЕВНА УПОТРЕБА

Първите патентовани защитни пачове, 98 % UV защита за новата татуировка в дните на грижа 1-2. Прясно татуираната кожа няма естествена защита, което позволява на слънцето да прониква безпрепятствено в дермата. С НОВИТЕ защитни пачове MILKY не само предпазвате раната от замърсявания, изсушаване и микроби след татуиране, но осигурявате надеждна защита срещу UV и вредни лъчения.