Семейството на TATTOOMED® иска да се увеличи, ако ТИ си амбициозен, комуникативен и търсиш нещо различно, може да сме ти от полза. Tattoomed търси търговски представител и дистрибутор за територията на София.

Ето и за какво става въпрос:

TATTOOMED® търси да назначи на постоянна работа на пълен или половин работен ден за гр. София Търговски представител и дистрибутор на козметични продукти за татуирана кожа.

Работата се състои в регулярно посещение на вече съществуващи обекти, при необходимост развиване на търговската мрежа с нови клиенти. Работата е свързана предимно с движение. Желателно е ползването на личен автомобил, за чиято поддръжка фирмата поема грижа.

Предимства на работата, която предлагаме:

– Гъвкаво работно време

– Обучения в страната и чужбина

– Приятна работна среда сред позитивен и млад екип от хора

– Трудов договор

– Възможност за развитие. В дългосрочен план предлагаме увеличение на възнаграждението в зависимост от опитността и постигнатите резултати.

– Заплащането се формира от твърдо заплащане + бонуси /процентно възнаграждение от реализирания оборот/

Изисквания:

– добри търговски умения

– опит в B2B търговията е предимство

– владеене на английски език – предимство

– добри компютърни умения (Windows, Word, Excel)

– шофьорска книжка

– отговорно отношение към работата

– желание за развитие

Ако имаш интерес, не се колебай да се свържеш НАС. Може да изпратиш твоето CV на имейл office@tattoomedbg.com или във Facebook на TATTOOMED® Bulgaria.  

ОЧАКВАМЕ ТЕ !!!

Всички данни, CV и др., предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.  Всички кандидати ще бъдат разглеждани конфиденциално. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.