Защита и грижа за цвета на татуировката – грижа след 21-я ден


Продукти за зaщитa и гpижa зa цвeтa на татуировката – пpиблизитeлнo: тpи ceдмици (21 дни) cлeд тaтyиpaнeтo, peгeнepaциятa нa ĸлeтĸитe oбиĸнoвeнo e зaвъpшeнa и вaшaтa тaтyиpoвĸa блecти в иcтинcĸитe cи цвeтoвe зa пъpви път. Зa дa cтe cигypни, чe щe ocтaнe тaĸa пoлзвaйтe нaшaтa ЅUN РRОТЕСТІОN АND САRЕ.

Грижа за кожата и цветовете след 21-я ден от татуиране – хидратация и фотозащита, веднъж на ден е достатъчно.

Защита на кожата и татуировката след ден 21.
След третата седмица (ден 21) регенерацията на кожата е завършена. В този ден Вие може да се насладите на 100 %, на вашата татуировка, без дискомфорт, без възпаление, със запазени и свежи цветове. Това е ИЗКУСТВО! Комбинация от TATTOOART & PERFECT TATTOO CARE.
Сега е времето да ПОЗДРАВИТЕ, да кажете БЛАГОДАРЯ на вашия ТАТУИСТ!… и да се ИЗФУКАТЕ!!!
Вие сте извървяли пътят: да оздравите кожата, да запазите цвета, да се предпазите от инфекция, това е пътят на TATTOOMED!
А какво следва от тук нататък…пътят продължава…ГРИЖАТА ПРОДЪЛЖАВА – НАЙ-ДОБРАТА ТАТУИРОВКА Е ТАЗИ, ЗА КОЯТО СА ПОЛОЖЕНИ ПРАВИЛНИТЕ ГРИЖИ, а не тази, която ще искаш да реновираш, поправиш, задраскаш, премахнеш!!!
За това е важно да се грижиш за нея!
Tattoomed Daily Care е продукт с UV ФИЛТРИ & EXTREME HYDRATATION, който ще осигури защита на пигмента и хидратация на кожата за дни напред, така че вашетo БИЖУ да радва вас и вашите любими хора!
Кожата и пигмента се нуждаят от ежедневна грижа, не е достатъчно само да бъдат създадени.
С течение на времето татуировката овехтява, заедно с нормалния регенеративен процес на кожата, хидратацията, защитава кожата и татуировката от преждевременно стареене. UV защитата осигурява дълъг живот на вашата татуировка!
За летните дни и екстремното излагане на слънце, на татуировката, за нейната защита и за защита на кожата, ние създадохме специална линия продукти TattooMed Sun Protection със слънцезащитни фактори SPF 25 и SPF 50.
Защото здравата и навреме възстановена кожа е еквивалент на хубава кожа! Свежа и главозамайваща ТАТУИРОВКА!
Кое заплашва! Кое е вредно за моята татуировка след ден 21?
След пълното заздравяване на кожата цветните пигменти на татуировката за затворени в епидермиса, те ще останат там непокътнати за дълго време. Tатуировката е не само мода, тренд, татуировката е култура, себеизразяване, пигментите трябва да останат видими и свежи колкото се може по-дълго време. Това може да бъде постигнато с малко усилие. Слънчевата светлина, липсата на достатъчно влага и преждевременното стареене на кожата са основните врагове на татуировката. Постоянната грижа е верния път към успеха! Това е ежедневната грижа за татуировката TattooMed Daily Tattoo Care.
TattooMed Daily Tattoo Care осигурява на татуировката ви ежедневната доза от нутриенти, хидратиращи и защитни фактори, както и балансирана UV защита. Не само през лятото, за това има специални продукти, но всеки ден кожата и татуировката се нуждаят от фото защита, защита от вредното влияние на различните лъчения и радиация, от стрес и дехидратиране.
Казано на кратко, когато кожата е под стрес, тя реагира, защитава се. НАПРИМЕР: при облъчване с UV лъчи или в случай на дехидратация, кожата и нейните защитни механизми атакуват всички външни тела в нея, а такива са пигментите на татуировката. Кожата ги изхвърля или поради преждевременното стареене ги покрива с дебел пласт мъртва кожа и те „избледняват“, „скриват се“, „овехтяват“. Затова е важно да се полагат ежедневни грижи за татуираната кожа и за самата татуировка.
TattooMed Daily Tattoo Care Cream се нанася ежедневно върху почистена кожа, най-добре е след ежедневния „душ“. Ежедневната употреба осигурява оптимална хидратация и по-добра устойчивост на кожата и пигментите от вредното влияние на заобикалящата ни среда. Със своите UV филтри предпазват кожата и татуировката от преждевременно фотопровокирано стареене. При интензивно излагане на слънце използвайте специализираните TattooMed Sun Protection SPF 50 или TattooMed Sun Protection SPF 25 .

Какво правят TattooMed Sun Protection SPF 25 & TattooMed Sun Protection SPF 50 повече от TattooMed Daily Tattoo Care?
В основата при създаването на продуктите TattooMed Sun Protection SPF 25 и SPF 50 е защитата на цветовете (пигментите) и защита на кожата при екстремното им излагане на слънце. Продуктите съдържат съвременен комплекс от филтри (UVA & UVB ). Те защитават кожата от слънчево изгаряне, дехидратация и я подхранват с нутриенти. Подходящи са да се използват върху цялото тяло, ВАЖНОТО е, че са създадени съвместно с тату и медицински специалисти и не крият опасност за цветовете, не са агресивни, напротив : ЗАЩИТАВАТ ЦВЕТОВЕТЕ И КОЖАТА.
Със сигурност те не позволяват UVA & UVB лъчите да увредят както кожата така и пигмента на татуировката. Важно е да се избере продукт, подходящия за вашия тип кожа и той да се използва редовно.

Всяка кожа в зависимост от своята естествена пигментация има и различна реактивност на слънчевите лъчи. Реактивността на кожата зависи и от нейното моментно състояние – суха или добре хидратирана кожа.
Продуктите TattooMed Sun Protection SPF/LSF 25 или SPF/LSF 50 подобряват с 25 или 50 устойчивостта (реактивността) на кожата, на слънчевата радиация. Подобряват хидробаланса и защитават цветовете.
Препоръки за употреба в зависимост от кожата:
TattooMed Sun Protection SPF / LSF 25 = при по тъмни кожи
TattooMed Sun Protection SPF / LSF 50 = при по свети кожи
Да се има предвид:
Факторът за предпазване от слънчево изгаряне LSF (Light Safety Factor ) еквивалент на SPF(Sun Protection Factor) показва времето, през което можете да останете изложени на слънце без да предизвикате слънчево изгаряне, т.е. кожата запазва функционално си състояние въпреки вредното въздействие на слънчевите лъчи.
Всяка единица е равна на 5 минути, например: продукт с LSF 25 ще Ви позволи да се стойте на слънце 125 минути, без да застрашите кожата си от изгаряне. При всички случаи се препоръчва да не се прекалява с продължително излагане на слънце и да се спазва правилото, крем със слънцезащитен фактор на всеки 60-120 минути.
Използвайте редовно при излагане на слънце: **
При екстремно излагане на слънце нанесете крема със съответния защитен фактор 5-10 минути преди излагане на слънчевите лъчи. При досег с вода (море или басейн) подсушете кожата и нанесете отново. Може да се нанася многократно при излагане на слънце. Продължителните престои на незащитени от пряка слънчева светлина места, може да доведе до преждевременно стареене и по-сериозни увреждания на кожата.
** ПРОДУКТИТЕ СА ПОДХОДЯЩИ И ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА СОЛАРИУМ!!
За оптимална хидратация и поддържане на доброто състояние на кожата при интензивно излагане на слънце препоръчваме да използвате TattooMed After Sun care.
Насладете се на незабравими летни дни с TattooMed Sun protection & Care.