TattooMed® LASER AFTERCARE L3 PROTECT крем 75 ml


Споделете в

LASER AFTERCARE L3 PROTECT крем 75 ml


СИГУРНА И ЕФЕКТИВНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА ЗА ТРЕТИРАНАТА С ЛАЗЕР КОЖА.

ВИСОК СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ФАКТОР LSF 3O
ОХЛАЖДА И ОБЛЕКЧАВА СЪРБЕЖА
ЗАЩИТАВА КОЖАТА ПРИ ИЗЛАГАНЕ НА СЛЪНЦЕ
ИМА ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНИ И АНТИМИКРОБНИ СВОЙСТВА

Осигурява в процеса на възстановяване на кожата след лазерна процедура високоефективната UVA/ UVB широколентова филтърна фотопротекция със слънцезащитен фактор 30 която и помага за ренегерацията на клетките. След третирането с лазер, много важна е защита на кожата от слънчева светлина. Подходящ за употреба при лазерно премахване на татуировки, лазерно заличаване на постоперативни белези, лазерно заличаване на белези от акне, шарка и рани, премахване на бенки, премахване на брадавици, мазоли, кокоши трън, коригиране на несъвършенства по кожата, премахване на хиперпигментация и „старчески петна“, лазерна епилация, процедури по лазерно подмладяване, премахване на капиляри или терапия на розацея, премахване на папиломи, кондиломи, заличаване на стрии и редица други.
TattooMed®LASER AFTERCARE L3 PROTECT е с с висок слънцезащитен фактор (LSF 30) и защитава кожата от излагане на слънце. Едновременно с това кремът облекчава неприятните странични ефекти като парене, сърбеж или усещане за слънчево изгаряне.
Приложение: Външно, нанася се върху кожата. Използва се от втората седмица след лазерната процедура или след затихване на раздразненията по кожтата на третирания участък при излагането и на слънце. TattooMed®LASER AFTERCARE L3 PROTECT се нанася 2 – 3 пъти на ден или тогава когато е необходимо (при излагане на слънце ) с леки масажни движения върху участъка от кожата обработен с лазер. TattooMed®LASER AFTERCARE L3 PROTECT може да се използва между отделните лазерни процедури при излагане на слънце и шест месеца след приключването им, за да се предпази кожата от слънчева светлина. Слънчевата светлина е опасна за третираната с лазер кожа и може да доведе до нежелана хиперпигментация. Кремът може да се използва и като слънцезащитен крем за по-голям комфорт и сигурна защита. 
Външно, нанася се върху кожата. Използва се от втората седмица след лазерната процедура или след затихване на раздразненията по кожтата на третирания участък при излагането и на слънце. TattooMed®LASER AFTERCARE L3 PROTECT се нанася 2 – 3 пъти на ден или тогава когато е необходимо (при излагане на слънце ) с леки масажни движения върху участъка от кожата обработен с лазер. TattooMed®LASER AFTERCARE L3 PROTECT може да се използва между отделните лазерни процедури при излагане на слънце и шест месеца след приключването им, за да се предпази кожата от слънчева светлина. Слънчевата светлина е опасна за третираната с лазер кожа и може да доведе до нежелана хиперпигментация. Кремът може да се използва и като слънцезащитен крем за по-голям комфорт и сигурна защита.
Да се пази от деца! Да се избягва контакт с очите! Да не се поглъща през устата!
Aqua, Octocrylene, Titanium Dioxide(Nano), Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Stearate, Decyl Oleate, Sunflower Seed Oil Sorbitol Esters, Silica, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Parfum, Cinnamyl Alcohol, Eugenol, Hydroxycitronellal, Coumarin, Geraniol, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Decylene Glycol

  UVA/UVB широколентова филтърна система за слънцезащита

  Кремообразна мека текстура

  Хидратира кожата

  Успокоява кожата

  Приятно усещане на кожата

  Намалява отоците

  Подхранва изгорялата кожа

UV-ФИЛТЪР

  ПАНТЕНОЛ

  ВИТАМИН Е

  СЛЪНЧОГЛЕДОВО МАСЛО

  Дерматологично потвърдено действие

  Не крие опасност за замърсяване на дрехите

Други TattooMed® продукти и комплекти