TattooMed Protection Series 2.0

Новото поколение грижи за татуировки. Съвременното заздравяване на рани се развива значително през последните години и днес предлага нови възможности за оптимална грижа за рани.

Специално разработеното фолио намалява риска от инфекции, не позволявайки на външни бактерии и замърсявания да проникнат в кожата и осигурява на кожата благоприятна и естествена среда за максимално бързо възстановяване. Така кожата може много лесно да приеме татуировката и нейните пигменти.

TattooMed® ProSeries


TattooMed® ProSeries осигурява оптимална грижа и предпазва кожата от образуване на рани в първите часове веднага след татуиране. В допълнение към гъвкавата си и дишаща повърхност, тънкото и прозразно фолио гарантира по-бързо заздравяване на татуировката и запазване на нейните цветове.

TattooMed protection film е специализиранo, прозрачнo, стерилнo фолио за татуировки, подпомага по-бързото възстановяване на кожата веднага след татуиране и запазва татуса от външни наранявания в първите часове след татуиране. Second skin технологията позволява кожата да диша и така да се регенерира по-бързо, прилепва като втора кожа върху татуирания участък, като не ограничава движенията на ръцете или краката и Ви позволява да покажете на всички новия си татус, веднага щом излезете от студиото.