ТАТУИРОВКА ПРЕЗ ЛЯТОТО – СЪВЕТИ, ИНФОРМАЦИЯ, ВИДЕО

Защо масово е прието, че татуировки се правят зимата и защо лятото не е добре да се татуираме.

В разгара на летният сезон е трудно човек да не си направи нова татуировка, все пак това е сезонът, когато татуировките дори и най-скритите месата се виждат – партитата са неспирни, животът кипи, а плажът е на една ръка разстояние. Питали ли сте се защо масово е прието, че татуировки се правят зимата и защо лятото не е добре да се рисуваме. Това не е напълно вярно, просто има някои правила, които трябва да спазваме, в случай, че сме решили да си направим лятна татуировка. Всички фенове на татусите са гледали предаването на TLC “Miami Ink. В Маями винаги е лято, а хората не спират да се драскат. Повече грижи за татуировките през лятото

Слънчезащитно фолио за татуировки TATTOOMED® pach black ТАТУИРОВКА ПРЕЗ ЛЯТОТО – ВЕЧЕ ДА!

Истина е, че лятото грижата за татуировката е малко по-досадна заради жегите и слънцето, но с малко повече постоянство, желание и подходящи продукти в никакъв случай не е невъзможна. Има няколко прости правила, които трябва да спазвате:

Нова татуировка през лятото със Слънчезащитно фолио за татуировки TATTOOMED® pach black1. Едно от основните неща, които не трябва да правите след като си направите прясна татуировка е да я излагате на директна слънчева светлина истина е, че слънцето прецаква нещата. Прясно нанесените пигментни частици в кожата не са защитени от UV лъчите в първите дни след татуиране. Именно заради това има специално разработено слънцезащитно фолио, което да предпазва новата татуировка от вредното влияние на всички UVА/UVB лъчи. Базирано на най-модерните технологии, черното фолио предпазва кожата от вредното влияние на околната среда в първите дни (до 5 дни) след татуиране, когато тя е толкова уязвима, помагайки й да се регенерира максимално бързо.

2. Добрата хидратация е пръв помощник в заздравяването на татуировката през всеки сезон. Дръжте татуировката добре хидратирана с крема, който е създаден специално за татуси и попива лесно, за да не Ви дразни в горещините.

Защо избледняват татуировките?разберете как да ги запазите възможно най-дълго време.

3. След като татуировката заздравее напълно и планирате излагането и на пряка слънчева за дълго време, например незабравим ден на плажа с приятели, се уверете, че сте нанесли слънцезащитен крем с висок фактор, който обаче е подходящ за татуировки и няма да увреди пигмента. Не забравяйте, че дори и фактор 50+, трябва да бъде нанасян повече от веднъж през деня. Повече за значението на фактора може да видите тук.

Правилна грижа за новата татуировка!

Накратко за новата татуировка през лятото: опазите ли се от директна слънчева светлина, хидратирате ли редовно татуировката, така че да се запарва и нанасяте слънце-защитен крем, когато се налага, няма никакъв проблем да се татуирате през лятото. Слънцето винаги е било враг на кожата и на татуировките, но това не означава, че да се татуираш през лятото е невъзможно.


СЛЕДЕТЕ ЗА ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ И СЪБИТИЯ В НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА